Obavijest za roditelje – nastavak odgojno-obrazovnog rada DV Opuzen u skladu s novim Uputama HZJZ

26.05.2020.

Poštovani roditelji,

Od 25. svibnja 2020. godine u dječjim vrtićima nastavlja se odgojno- obrazovni  rad s djecom u skladu s novim Uputama HZJZ.

U Dječjem vrtiću Opuzen zbog manjeg odaziva roditelja ,boravak djece  organiziran je  u dvije  dežurne skupine u trajanju od 6:30 sati do 16.30 sati.   (Jedna mješovita skupina sa devet (9) djece i jedna  jaslička skupina sa devet ( 9) djece.)

Od 01.lipnja2020.godine prema interesima roditelja organizirat će se nove odgojno-obrazovne skupine, te će se pri formiranju istih  najviše što je moguće vodit  računa da su djeca sa svojim odgojiteljima te s djecom iz svojih matičnih skupina, ukoliko to organizacija posla dopušta.

I dalje će se provoditi odgojno-obrazovni rad „ vrtić u kući“ te će djeca koja ne dolaze u vrtić svakodnevno biti u kontaktu sa svojim odgojiteljima na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Opuzen.

Roditelji će na vrijeme biti obavješteni  o Upisu za pedagošku godinu 2020./2021., koji se očekuje sa popuštanjem mjera, s obzirom  da prema Uputama HZJZ  roditeljima još uvijek nije dozvoljen ulazak u prostorije vrtića, a svi roditelji  nisu u mogućnosti  izvršiti upis digitalnim putem.

Roditelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze u punom iznosu za mjesec ožujak, refundirati će se za mjesec svibanj  ili će se napraviti povrat ukoliko dijete više neće pohađati vrtić.

Roditelji korisnici usluga  Dječjeg vrtića Opuzen koji nisu bili u kategoriji oba zaposlena roditelja, te im nije omogućeno korištenje usluga  kroz mjesec  svibanj, biti će u potpunosti oslobođeni plaćanja.

Zahvaljujemo na razumijevanju, za sva pitanja i eventualne  nejasnoće molimo Vas kontakrirajte nas na telefonski broj dječjeg vrtića 020/671-260.

Ravnateljica

              Dijana Glavor Vitali