Obavijest za roditelje prikupljanju podataka o broju djece koja će od ponedjeljka 25.svibnja 2020. godine krenuti u jaslice ili vrtić

19.05.2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas da prikupljamo podatke o broju djece koja će od ponedjeljka 25.svibnja 2020. godine krenuti u jaslice ili vrtić.

Djeca koja budu u narednom periodu dolazila u vrtić, sukladno Uputama smjestit će se u novoformirane skupine (do 9 djece i 2 odgojitelja bez preklapanja, nema naknadnog ulaska u formiranu skupinu narednih 14 dana). Ovisno o vremenu dolaska i trajanju boravka u vrtiću će o njima skrbiti dežurni odgojitelji odnosno djelatnici na način propisan Uputama.

Ovakav oblik boravka djece u vrtiću namijenjen je djeci za koju roditelji nemaju drugog oblika skrbi dok rade. Slijedom navedenog, roditelji koji će dovesti svoju djecu u vrtić potpisat će Izjavu da oba roditelja imaju obavezu rada te da ne postoji druga mogućnost zbrinjavanja djeteta. Naime, kako navodi HZJZ boravak u vrtićima potencijalno može predstavljati veći rizik za zarazu djece koronavirusom nego što je to obiteljski dom odnosno kućanstvo. Izjava na stranici Dječjeg vrtića Opuzen..

Ispunjenu izjavu pošaljite najkasnije do četvrtka 21.05.2020. godine na mail: djecji.vrtic.opuzen@gmail.com, a u petak 22. svibnja 2020. godine u vremenu od 8:00 do 10:00 sati dužni ste donijeti potpisanu izjavu kao i ruksak/vrećicu s potrebnim stvarima djeteta za cijeli tjedan (papuče, pidžama, dvije kompletne presvlake).

Molimo Vas da se pridržavate navedenih vremenskih termina kako bi se rad vrtića mogao organizirati na siguran način za djecu i djelatnike.

Roditelji koji će imati potrebu za uključivanjem djeteta u vrtić nakon 08.lipnja 2020. godine molimo da nas obavijeste o tome najkasnije do četvrtka 04.lipnja 2020.godine na broj telefona: 020/671-260

Ravnateljica

              Dijana Glavor Vitali

PRILOZI:

Nova izjava za roditelje