Organizacija odgojno – obrazovnog rada u Dječjem vtiću Opuzen od 11.05.2020. do 22.05.2020., za vrijeme trajanja epidemije covid-19

Temeljem vaših prijava i potrebe zbrinjavanja djeteta u vrtić/jaslice, te ispunjenih preduvjeta koje ste potvrdili pisanom Izjavom, organizirali smo rad jedne mješovite odgojne skupine u skladu sa svim preporukama nadležnih službi za razdoblje od 11. svibnja do 22. svibnja. 2020. godine.

Molimo da pratite dnevne vijesti i informacije, o svim promjenama bit ćete obaviješteni putem mrežnih stranica vrtića i na ulazu u objekt.

Dragi roditelji,

s obzirom na novonastalu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, odlučili smo pokrenuti „vrtić kod kuće“ na našim mrežnim stranicama, kako bismo nastavili naše druženje na malo drugačiji način. Na stranici https://djecji-vrtic-opuzen.hr/ pronaći ćete važne obavijesti, različite aktivnosti i igre, kako bi djeci i Vama olakšali okolnosti u kojima smo se svi našli.

Nadamo se da ćemo tako, kroz zajedničko druženje, boravak kod kuće Vama i djeci učiniti zanimljivim, kreativnim i zabavnim.

Ukoliko želite razgovor, savjet ili konzultaciju kontaktirajte nas na navedenu e-mail adresu djecji.vrtic.opuzen@gmail.com .

 

Draga naša djeco,

šaljemo vam puno pozdrava. Nedostajete nam, želimo se s vama igrati, pjevati, crtati, skakati, smijati…

U želji da nam ovi dani razdvojenosti prođu što prije, iz dana u dan odgojiteljice će pripremiti vama i roditeljima sadržaje i aktivnosti koje će vas nadamo se razveseliti, a i potaknuti vas da naučite nešto novo. Spremite vaše radove, jer kad se opet sretnemo u našem vrtiću organizirat ćemo izložbu vaših radova.

 

Čuvajte se, igrajte i zabavljajte se s nama!

Dječji vrtić Opuzen